Elektromos mini körömcsiszoló gép

Elektromos mini körömcsiszoló gép

2021-10-13 20:14:49

Hirdetés adatai

  • Feladó: Major Tamás
  • Feladva: 2021-10-13 20:14:49
  • Lejár: 2022-01-11
  • Ár: 3,700 Ft

Leírás

Elektromos Pedikűr, Manikűr, Műköröm Csiszoló, Polírozó gép - 12 darabos
A körömápolás kiemelten fontos mindenki számára, hiszen az igényes ember legfőbb ismérve az ápolt köröm. Azonban általában sok macerával jár és az eredménnyel is ritkán vagyunk teljesen elégedettek. Létezik egy eszköz, amely hozzásegít minket a tökéletes eredményhez és nem kell többet pedikűrösre vagy manikűrösre bíznunk ezeket a teendőket.
Legyen szó pedikűrről vagy manikűrről, az elektromos körömcsiszoló olyan segítséget nyújt számunkra, mint semmilyen más eszköz. Eddig nem volt elérhető olyan eszköz a piacon, ami mindenre kiterjedő megoldást kínált volna, de az elektromos pedikűr, manikűr műköröm csiszoló szett mindent tartalmaz, amire szükséged lehet.
12 féle ( 6 fej + 6 csiszoló korong ) cserélhető fejével, otthon is elvégezhetők azok a műveletek, amelyek miatt máskor költséges körömápolásra kellene mennünk. Praktikus, könnyen kezelhető és rendkívül kedvező az ára is most.
A műköröm kedvelőknek is tökéletes kiegészítés, hiszen körömcsiszoló és polírozó funkciói miatt tökéletesen alkalmas az ilyen körmök kezelésére is.
Ajándékozd meg magad vagy párodat, ezzel a hasznos, könnyen kezelhető, hiánypótló termékkel és hagyd, hogy szebbé tegye a mindennapokat.
12 cserélhető fej, a különböző munkálatok elvégzéséhez

Reszelés

Csiszolás

Polirozás

szabályozható fordulatszám
Doboz tartalma.:
6 db körömcsiszoló korong

6 féle cserélhető fej

1 db készülék (A szine változhat)

1 db adapter

Cím

Régió: Borsod-Abaúj-Zemplén
Település: Borsodnádasd

Major Tamás
3,700 Ft

Üzenet küldése

  • *
  • *
  • *

Kiemelt hirdetések